Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » Agendatip: Nieuwe Haarmodelijn najaar & winter 22/23
Haarmodelijnnajaar22

Agendatip: Nieuwe Haarmodelijn najaar & winter 22/23

Het Haarmodelijn event op 3 oktober belooft deze keer heel speciaal te worden. Niet alleen geeft de trendcollectie najaar-winter 2022/2023 een nieuwe twist aan één van de creatiefste perioden die we hebben gekend, de seventies. Ook komt het Kinki Artistic Team de nieuwe collectie laten zien. Place to be: het Beatrix Theater in Utrecht. 

Glamrock, punk en disco, zo maar wat muziekstijlen die bij de seventies horen! In de nieuwe Haarmodelijn zie je invloeden uit die tijd terug, zoals massievere contourlijnen, langere lengtes in de nek, volle kleuren met opvallende ton-sur-ton banen en vooral heel veel flexibiliteit in styling. Maar alles natuurlijk vertaald naar trendkapsels van nu. 

Kinki looks

Het Kinki Artistic Team geeft een show rondom de nieuwe collectie Depth of Focus, geïnspireerd op de kunst van fotografie. De tien looks kenmerken zich door prachtige nieuwe kleurnuances met een krachtig maar blended resultaat. Als waardevolle bonus is op L’Oréal Access een superleerzame masterclass te vinden, waarmee haarstylisten hun salonwerk naar een nieuw creatief niveau kunnen tillen.

Inspiratieplein

Buiten de zaal ligt zoals altijd het inspiratieplein, met dit keer extra veel aandacht voor innovaties van bekende merken, de mogelijkheid om alle trendkapsels uit de shows van dichtbij te zien én de nieuwste make-up trends. 

Voor showtijden, arrangementen en reserveringen, zie www.haarmodelijn.nl.

Fotograaf: MichielTon.com

Haarmodelijnnajaar22