L'ANZA Trendcollectie 24, Band on tour: retro meets 2024

Home » News » ARJAN BEVERS UITGEROEPEN TOT HAIRDRESSER OF THE YEAR 2023

ARJAN BEVERS UITGEROEPEN TOT HAIRDRESSER OF THE YEAR 2023

Voor de derde keer in zijn carrière is Arjan Bevers uitgeroepen tot Hairdresser of the Year bij het Coifure Award gala. Dat betekent dat hij deel gaat uitmaken van de Hall of Fame. Het was niet de enige prijs die Arjan tijdens de 31ste editie van de Coiffure Award mee naar huis nam. Ook de Team Award, Dameskapsels Award regio Noord Brabant, Limburg en Zeeland én de Pers Award gaan mee naar zijn salon in Helmond.

Arjan Bevers was dolgelukkig met zijn viervoudige winst. Dit is hetgeen waarvan ik altijd heb gehoopt dat het zou gebeuren. De Hall of Fame van de Coiffure Award is alles, vroeger als klein jongetje was dit al mijn droom en hoe mooi is het dat deze nu is uitgekomen.” 

Winnende collectie Arjan Bevers:
Fotografie: Ivo de Kok, Visagie: Mireille Bevers-Brunt, Styling: Annet Veerbeek

UITVERKOCHT GALA

Tijdens het uitverkochte Coiffure Award gala werden er maar liefst 14 awards uitgereikt. De presentatie lag in de handen van de immer charmante Beau van Erven Dorens, Emma Heesters zorgde voor een muzikaal intermezzo en met liveband This is Beethoven! ging het dak eraf tijdens de afterparty.

SPECTACULAIRE SHOW DOOR MARK VAN WESTEROP

Als onderbreking van de uitreiking van de awards was het podium voor Mark van Westerop, Hairdresser of the Year 2022. Zijn show, getiteld Blank Canvas, staat voor een nieuw begin, startend vanuit totale vrijheid zonder regels. Mark kreeg uit handen van Ilham Mestour de Hall of Fame award overhandigd, omdat hij in 2022 voor de 3e maal de titel Hairdresser of the Year behaalde. 

DE OVERIGE WINNAARS

Naast de 4 onderscheidingen voor Arjan Bevers werden er nog 9 Coiffure Awards uitgereikt. Hakan Alacali won de eerste prijs voor de categorie ‘dames in regio Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel’. Bjorn la Tulippe werd eerste in de categorie ‘dames in de regio Utrecht, Zuid-Holland en Gelderland’ en Juliette den Ouden nam de award mee naar huis voor het onderdeel ‘dames in regio Noord-Holland en Flevoland’. Louise Vlaar won in de categorie ‘heren Noord’ en voor de ‘heren Zuid’ mocht Ilkay Sökmel de award in ontvangst nemen. In de categorie ‘Avant-Garde’ won Monique van Baal uit Zeist terwijl Dagmar Goede de bijzondere prijs van ‘Schwarzkopf Hair Color Technician of the Year’ in ontvangst nam. De ‘Consumer Award’, die ook dit jaar werd gekozen door het Nederlandse publiek, ging naar Paula Herbrink. Tot slot werd Dorien van Hoof door de jury geprezen als ‘Young Talent’. ​​De ANKO Ondernemers Award werd uitgereikt aan Ria Dierking.


Bekijk de collecties van alle winnaars in de WINNERS GUIDE 2023 in de digitale editie van Coiffure en op coiffureaward.nl

WINNAARS COIFFURE AWARD 2023:

Young Talent Award: Dorien van Hoof

Avantgarde Award: Monique van Baal

Hair Color Technician of the Year Award: Dagmar Goede

Pers Award: Arjan Bevers

Consumer Award: Paula Herbrink

Heren Award regio Noord: Louise Vlaar

Heren Award regio Zuid: Ilkay Sokmel

Dames Award regio Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel: Hakan Alacali

Dames Award regio Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland: Bjorn la Tulippe 

Dames Award regio regio Noord-Holland en Flevoland: Juliette den Ouden

Dames Award regio Zeeland, Noord-Brabant en Limburg: Arjan Bevers

Team Award: Avanti Kappers

Hairdresser of the Year of the Year Award 2023: Arjan Bevers