Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » BarberSociety LIVE is back!
BarberSociety23

BarberSociety LIVE is back!

Iedereen die geïnteresseerd is in mannenhaar, moet zondag 23 april in de agenda blocken! Dan vindt namelijk de 6e editie van BarberSociety Live plaats op het sfeervolle terrein van de Westergas in Amsterdam. 

Één dag in het jaar komen barbers en (heren)kappers uit binnen- en buitenland – én iedereen die interesse heeft in de barberwereld – samen om ervaringen uit te wisselen, barbershows te bekijken, de nieuwste producten te ontdekken, mee te doen aan de BarberSociety Battles én een biertje te drinken. 


BarberSociety Live staat bekend om een inspirerend en internationaal programma met een sterke line-up van nationale en internationale barbertalenten! Iconen uit de UK als Sid Sottung, Robert Braid en The Great BritishBarber Bash, maar ook talenten uit Amerika (DrasticArtBarbering), Griekenland (Vasilis Sera & The Gingerwitch), Italië en Nederland geven educatieve en inspirerende shows op het podium. Last but not least wordt België vertegenwoordigd door de internationaal bekende barber Kevin Boon!

Meer informatie:www.barbersocietylive.com en @barbersocietylive

Foto: Winnaar Young Talent Stan van Ballekom

BarberSociety23