L'ANZA Trendcollectie 24, Band on tour: retro meets 2024

Home » News » Behind the Shoot: Francis Schroembges en Mark van Westerop over hun cover look
CFF2_22mark en francis

Behind the Shoot: Francis Schroembges en Mark van Westerop over hun cover look


Niet alle abonnees van Coiffure hebben dezelfde editie in de bus gekregen. Het aprilnummer heeft nl. twee verschillende covers! Francis Schroembges en Mark van Westerop vertellen hoe de coverlook en de rest van hun Shinefinity Collection tot stand kwam. 

Francis Schroembges:“Voor mij is het model zelf altijd een hele grote inspiratie. Als ik het haar van mijn model voel, pas ik mijn plan daarop aan. Ik heb gekozen voor meiden die in mijn ogen allemaal heel sereen overkomen. Qua styling vind ik het mooi om een sophisticated, sexy en sportieve vrouw neer te zetten. Geen overdaad, maar juist mooi van eenvoud. Het beeld heeft verder weinig nodig. Er is geen overdone styling: what you see is what you get. De kleur en de glans complementeren alles. Verder vind ik het toffe aan de collectie dat de houding van alle modellen heel relaxt is. Dat staat voor mij voor de vrouw die gewoon mooi haar wil en geen toeters en bellen nodig heeft. Hun houding laat zien: ik voel me goed en ik ben blij met mijn haar.”


Mark van Westerop:”De cover en de andere modellen uit de collectie staan voor tijdloze beauty, allemaal op hun eigen manier. Het zijn vrouwen die in hun kracht staan en weten wat ze willen uitstralen. De gebruikte color paletten vloeien in het haar harmonisch in elkaar over. Ze verrijken elkaar, met een halo van sensuele glans. Het resultaat is gezond uitziend en bovenal stralend haar, waar graag naar gekeken wordt.”

Lees het complete verhaal over de nieuwe collectie, de gebruikte producten en hun visie op de nieuwe zomertrends in de digitale editie van het magazine.

CFF2_22mark en francis