Als je nergens voor val je voor alles

Home » Blog » Blog Anouk Oudkerk Pool: NEW GLAM
Anouk

Blog Anouk Oudkerk Pool: NEW GLAM

Wat is de impact van corona op hoe we naar luxe kijken? Naar mode, haar & beauty? Op de manier waarop we ons laten inspireren? Deze vraag vormde het uitgangspunt bij het maken van deze nieuwe editie van Coiffure.

Een heel bijzondere editie, met maar liefst drie guest editors én drie verschillende covers! Omdat de Coiffure Award is uitgesteld naar 2021, en we nog geen nieuwe Hairdresser of the Year hebben, vroegen we de winnaars van de afgelopen drie jaar. Alle drie – Arjan, Bianca en Mark – mochten ze een eigen invulling aan het thema New Glam geven.

Een geweldige maar ook pittige opgave, die in een relatief kort tijdsbestek moest worden afgerond. Maar het is gelukt, en dat maakt trots. Niet alleen op het mooie eindresultaat, maar ook op de samenwerking met de sponsors van de cover, waardoor we voor het eerst in ons bestaan drie verschillende edities hebben kunnen maken!

Misschien is dat wel de meest waardevolle les van deze editie, en van het afgelopen jaar: juist samen kunnen we ontzettend veel bereiken. We moeten het met elkaar doen! Ik wens iedereen een heel mooi en gezond 2021.

Anouk Oudkerk Pool

Editor in Chief

AnoukMeer blogs