Als je nergens voor val je voor alles

Home » Cover » COIFFURE april 2021: Reinventing Colour
CFF3covergroter

COIFFURE april 2021: Reinventing Colour

Ja, we moeten nog voorzichtig zijn en we zijn er zeker nog niet, maar de salons zijn open en de klanten hebben zin in kleur! Hoe vind je kleur in het post-coronatijdperk opnieuw uit? In het thema ‘Reinventing Colour’ geven vier experts hun visie op kleur voor voorjaar/zomer 2021. 

Ook mogen we – exclusief! – de nieuwe collectie van Robert Eaton tonen. De British Hairdresser of the Year 2019 gebruikte de lockdown om na te denken over wat het kappersvak inhoudt en wat mooi is. Bij Harmony draait het puur om het vakmanschap van de kapper.


En verder in deze editie:

* Interview met Berni Ottjes. Het afgelopen jaar gebruikte de master of colour om na te denken over waar hij nu staat en wat hij wil. Het antwoord is een prachtige, nieuwe salon én Color Academy in Antwerpen.

* DNA met Agnes Westerman. Deze vakvrouw besloot haar werkgever na 23 jaar te verlaten om haar eigen boutiquesalon te openen en toen brak de pandemie uit… Gelukkig houdt ze van knokken. 

* Colour up your salon. Samen met Guy Sarlemijn signaleren we de drie belangrijkste kleurrichtingen en geven we tips voor een geslaagd interieurdesign.

Bekijk hier een preview van de nieuwe editie!

CFF3covergroter