Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » Coiffure Award 2023: Jurering gaat beginnen!
CA logo 23

Coiffure Award 2023: Jurering gaat beginnen!

Afgelopen vrijdag was de deadline voor het inzenden van de Coiffure Award collecties voor 2023. Het aantal inzendingen heeft de verwachtingen van de organisatie ver overtroffen en men verwacht een sterke competitie dit jaar. De komende maand vinden verschillende jureringsronden plaats in Nederland en in Engeland. We zetten alle data even voor je op een rij!

Volgende week al begint de eerste ronde van de jurering voor de Coiffure Award: de Persjurering. Een week later, op 21 februari, vindt de Nederlandse vakjurering voor alle andere categorieën plaats. Juryvoorzitter Berni Ottjes kijkt er alvast naar uit: “Iedereen die zijn passie en talent met ons deelt, kan de volgende winnaar zijn.” Omdat de Britse en Nederlandse Hairdressing Awards sterk aan elkaar verbonden zijn, vindt op 27 februari ook een vakjurering in Londen plaats.

Een andere belangrijke datum is de bekendmaking van alle genomineerden op 17 maart. Iedereen die dit jaar genomineerd is, wordt automatisch uitgenodigd voor de Celebrate the Nominees avond op 22 maart én natuurlijk voor de uitreiking van de prijzen tijdens de gala-avond op 14 mei. Stay tuned!

BELANGRIJKE DATA:

Persjuring 14 februari

Nederlandse Jurering 21 februari

Londen Jurering 27 februari

Bekendmaking genomineerden 17 maart

Celebrate the nominees 22 maart

Gala avond 14 mei

CA logo 23