Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » COIFFURE AWARD GALA GAAT DOOR
CA

COIFFURE AWARD GALA GAAT DOOR

De beslissing is genomen: het Coiffure Award-gala op 12 september gaat door. Dat heeft eventmanager Laura van de Graaf zojuist bekend gemaakt. 

Iedereen in de haarindustrie snakt ernaar om elkaar weer te zien en samen het mooie kappersvak te vieren. Daarom is de organisatie ontzettend blij met het besluit van het kabinet dat vanaf 26 juni evenementen onder voorwaarden, zoals het gebruik van toegangstesten of een herstel- of vaccinatiebewijs, weer georganiseerd kunnen worden. Laura van de Graaf: “Natuurlijk is in deze tijd niets zeker, maar toch willen we aankondigen dat we eraan gaan beginnen. Wij staan te popelen om op 12 september in Studio21 een onvergetelijk gala te organiseren!”

Ben je genomineerd voor een Coiffure Award, laat het je klanten weten, want wie weet sta jij straks te shinen on stage. Laura: “We hebben er lang op moeten wachten, maar dit wordt absoluut ‘the event of the year’!”

Wil jij erbij zijn? Bestel dan je kaarten via askacademynl@henkel.com of informeer via 0183-509468.

NB. Indien de situatie rondom het coronavirus verandert, behoudt de organisatie zich het recht voor om het evenement alsnog te annuleren of aan te passen. De veiligheid van alle aanwezigen blijft de hoogste prioriteit. Daarom zal het evenement op 12 september 2021 volgens de dan geldende richtlijnen worden georganiseerd. Indien het evenement geen doorgang kan vinden, worden uiteraard geen kosten voor de aanschaf van entreekaarten in rekening gebracht. 

CA