Als je nergens voor val je voor alles

Home » Magazines » Coiffure December 2023: VERSATILITY met guest editor Arjan Bevers

Coiffure December 2023: VERSATILITY met guest editor Arjan Bevers

Als je als kapper echt succesvol wilt zijn, moet je meer kunnen dan alleen mooi haar maken. Dat is althans de stelling van Arjan Bevers, Hairdresser of the Year 2023 en guest editor van deze editie. “Het belangrijkste dat ik de afgelopen jaren heb geleerd, is dat je over de grenzen van je vak heen moet kijken.” In het thema geeft Arjan zes tips uit de praktijk.

En verder in deze editie:

*Hij vindt het de meest veelzijdige kapper die hij kent: Christos Michailidis. In een dubbelinterview vertellen Arjan en Christos waarom ze vanaf het eerste moment een bepaalde chemie samen hebben.

*Exclusieve covershoot: speciaal voor deze editie maakte Arjan samen met zijn team een nieuwe collectie rondom het thema VERSATILITY. “Het voelde voor mij – en mijn team – als het maken van vrij werk.” 

*Interview met Dagmar Goede en Dorien van Hoof. In mei stond De Haarkazerne uit Nuenen twee keer op het podium tijdens het Coiffure Award gala. Dorien van Hoof mocht eerst de Young Talent award in ontvangst nemen en daarna won Dagmar Goede de eerste prijs in de categorie Schwarzkopf Hair Color Technician of the Year. Een dubbelinterview over onbezonnenheid en perfectionisme.

Bekijk hier een preview van de nieuwe editie.

Coverfoto

Haar: Arjan Bevers | Fotografie: Ivo de Kok