Als je nergens voor val je voor alles

Home » Cover » COIFFURE juni 2021: Healthy Hair
cover

COIFFURE juni 2021: Healthy Hair

Van detox behandelingen tot intensieve scalp treatments en van serums die haaruitval tegengaan tot foam conditioners die het haar voller maken: de gezondheid van het haar en de hoofdhuid staan de laatste tijd behoorlijk in de belangstelling. Hoe komt dat? En waarom is het zo belangrijk om de hoofdhuid goed te verzorgen?

We bespraken het met kapper en tricholoog William Fleeson, die drie trichologie klinieken in Schotland heeft, en met Kevin Murphy, de wereldberoemde session stylist die ruim een decennium geleden zijn eigen haarmerk lanceerde onder het motto: skin care for your hair.

En verder in deze editie:

  • Coiffure Award. Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat het Coiffure Award gala al meerdere malen is uitgesteld. Dat is heel vervelend, maar biedt de genomineerden ook kansen. Want hoe haal je het meeste uit je Coiffure Award deelname? Precies! Steek tijd in social media en dan vooral via Instagram. Thijs Willekes, eigenaar van marketing- en pr-bureau So PR, geeft je 6 tips.
  • DNA met Sonya Bloemhard. Haar ego is met de jaren afgenomen, maar haar drive om te creëren is alleen maar groter geworden. En de liefde voor kleur ook. Sonya Bloemhard vond haar eigen weg door haar hart te volgen. “Ik ben geen type dat binnen de lijntjes kleurt, ik zie mezelf als kunstenaar.
  • Nieuwe column. In Industry Talks vertelt een expert of ambassadeur van L’Oréal Professionnel hoe ontwikkelingen in de haarindustrie worden vertaald naar producten, services en retailconcepten waar de kapper wat aan heeft.

Bekijk hier een preview van de nieuwe editie!

cover