Als je nergens voor val je voor alles

Home » Cover » Coiffure mei 2022: The Party Edition
CFF3_22shadow

Coiffure mei 2022: The Party Edition

Met deze feestelijke editie vieren we het 30-jarig jubileum van de Coiffure Award. Het begon allemaal met het idee voor een Nederlandse editie van de British Hairdressing Awards, maar inmiddels is het het meest prestigieuze prijzengala van de Nederlandse haarindustrie en voor menig finalist de opmaat tot een internationale carrière. Een overzicht van drie decennia Coiffure Award.

En verder in deze editie:

  • Van de allereerste Coiffure Award winnaar tot de huidige voorzitter van de jury en de eventmanager die vanaf het begin bij de wedstrijd en het gala-event betrokken was: Jane Peters, Berni Ottjes en Laura van de Graaf blikken terug op 30 jaar Coiffure Award en delen hun mooiste herinneringen. Berni: “De Coiffure Award heeft deuren voor mij geopend en mij gebracht tot waar ik nu ben.”
  • In dertig jaar tijd zijn er tienduizenden foto’s ingezonden voor de Coiffure Award. Foto’s met een verhaal. Maar welk beeld is na al die jaren nog steeds favoriet en waarom? Coiffure vroeg het aan zeven (oud-)deelnemers en tekende hun verhalen op in All Time Favorites.
  • De nieuwe Hairdresser of the Year is… Mark van Westerop van Pro-Solo in Alkmaar. In de Winners Guide vind je alle winnaars van de Coiffure Award 2022 en hun winnende collecties. 

De jubileumuitgave is te lezen in onze digitale editie.

CFF3_22shadow