Als je nergens voor val je voor alles

Home » Magazines » Coiffure mrt 2023: New Science
CoverCFF1_23

Coiffure mrt 2023: New Science


Het zijn trending zoektermen op Google en social media: ‘scalp treatments’ en ‘hair masks’. Niet zo gek dus dat het ene na het andere haarcosmeticamerk nieuwe verzorgingslijnen en technologieën lanceert voor een gezonde hoofdhuid én gezond uitziend haar. Hoe komt het dat ‘scalp care’ en ‘hair damage’ zo in de belangstelling staan? En welke kansen biedt dit voor behandelingen in de salon?

En verder in deze editie:

* Exclusief interview met Rick Roberts: De textured hair expert mocht als allereerste kapper ooit een Hall of Fame beeldje in ontvangst nemen voor het drie keer winnen van de Afro Hairdresser of the Year award.

* Trends: Een belangrijke trend voor deze zomer is denim. Een tijdloze klassieker waar je alle kanten mee op kunt! Opvallend is de terugkeer van de low rise jeans en de combinatie van spijkerstof met leer.

* Topstyles: De winnende collectie Vertigo van British Hairdresser of the Year Cos Sakkas is een ode aan de sterke en onbevreesde vrouw.

* DNA: Isabel de Koning en Jeffrey den Dikkenboer runnen samen de salon Hier en Dhaar in Breda. “Het is onze taak om mensen wegwijs te maken met hun eigen haar.”

Bekijk hier een preview van de nieuwe uitgave.

CoverCFF1_23