Als je nergens voor val je voor alles

Home » Cover » Coiffure november 2021: Silver Shades
CFF6_21

Coiffure november 2021: Silver Shades


In glossy’s en op social media is er de laatste tijd veel aandacht voor silver shades. Steeds meer vrouwen kiezen er bewust voor om hun grijze lokken te omarmen, aangemoedigd door celebrity’s, influencers en beautyjournalisten. Is het een tijdelijk fenomeen, versterkt door de lockdowns? Of komt er eindelijk een einde aan de ‘double standard’ voor vrouwen? En hoe speel je als kapper in op deze doelgroep? We vroegen het aan Judith de Ridder, Bert de Zeeuw en Francis Schroembges.

En verder in deze editie:

* De uitreiking van de Coiffure Award 2020/21 in Studio 21 in Hilversum was kleiner, intiemer, maar zeker niet minder feestelijk. Een verslag van de avond en een terugblik met Arjan Bevers op zijn indrukwekkende show Luminescence Resilience.

* Een half jaar geleden viel Nederland twee keer in de prijzen bij de Live Fashion Hair awards. Mark van Westerop (Best Male Collection) en Louise Vlaar (Best Creative Color Collection) wonnen niet alleen een prestigieuze, internationale award, maar mochten ook met de andere winnaars naar Fuerteventura om daar samen verschillende haarcollecties te schieten. Met Coiffure blikken ze terug op het bijzondere eindresultaat.


* Zes haarshows, een optreden, twaalf masterclasses en vier merken. De professionele divisie van L’Oréal pakte groots uit voor het Nederlandse LAB event. Met shows van onder meer The Color, Addict, Berni Ottjes, Velvet Monkey en Kinki Kappers viel er voor elke kapper wat te beleven.

Lees een selectie van de nieuwe editie in het digitale magazine.

CFF6_21