Als je nergens voor val je voor alles

Home » Cover » Coiffure okt/nov 2022: We Love Curls
CFF7_22

Coiffure okt/nov 2022: We Love Curls

Of het nu om een modecampagne, een catwalkshow of een haarcollectie gaat: je kunt eigenlijk niet meer om diversiteit en inclusiviteit heen. Dat betekent dat je als kapper ook met ieder haartype – dus ook alle variaties in curls – moet kunnen werken. Coiffure vroeg aan zes deelnemers van de Coiffure Award waar zij hun skills geleerd hebben en waarom KRULLEND EN/OF KROESHAAR EEN BELANGRIJK ONDERDEEL VAN HUN COLLECTIE IS. Hun verhalen lees je in de We Love Curls Guide.

Verder in deze editie:

* Editors pick

Met deze collectie kwam de Britse kapper Rick Roberts in de BHA Hall of Fame. Uniek is dat hij deze felbegeerde plek kreeg door drie keer de Afro Hairdresser of the Year award te winnen.

*DNA

Haarstylist Jessica Price (36) uit het Zeeuwse Terneuzen wint geregeld prijzen met haar creaties, maar 100 procent tevreden is ze eigenlijk nooit. Ze wil nóg beter worden en zoekt al jarenlang naar perfectie. Een interview over haar roots, moederschap en Hairstudio Infinity.

*Reports

Van een Backstage Report over de Amsterdam Fashion Week tot het Trend Event van Schwarzkopf Professional en het KAO Salon Global Experience Event in Amsterdam: Coiffure was er bij en doet verslag.

Coverfoto:

Haar: Danny van Tuijl | Fotografie: Gpluskphoto

Bekijk een preview van de nieuwe editie hier.

CFF7_22