L'ANZA Trendcollectie 24, Band on tour: retro meets 2024

Home » Magazines » Coiffure september 21: Let’s Celebrate 50 years!
CFF50jaar

Coiffure september 21: Let’s Celebrate 50 years!

In deze editie blikken we terug op 50 jaar Coiffure met de persoonlijke verhalen achter oude, dierbare foto’s, maar kijken we ook vooruit met de winnaars van de Coiffure Award. We zijn er trots op dat we ons jubileum tegelijk met deze toch wel bijzondere 29ste editie mogen vieren. We willen jullie – lezers en relaties – bedanken voor jullie loyaliteit en vertrouwen met dit eerbetoon aan de community die ons zo nauw aan het hart ligt: de haarindustrie. 

En verder in deze editie:

  • Sally Brooks x Arjan Bevers dubbelinterview, waarin de British Hairdresser of the Year 2020 en Nederlandse Hairdresser of the Year 2019 elkaar interviewen over hun titel en het maken van een collectie. 
  • Neem een kijkje in de nieuwe salon van Indyra van Gastel. Guy Sarlemijn creëerde hier het ‘hotel chique’-gevoel waar Indyra zo van houdt: een luxe uitstraling met een intieme sfeer.
  • Floor Kleyne vertelt in DNA dat ze altijd op zoek is naar het verhaal achter het haar. “Met haar kun je een nog specifieker verhaal vertellen dan met mode. Kleding doe je ’s avonds uit, je haar hoort bij je. Daarom is mijn werk zo veelzijdig. Ik denk nooit: ik moet weer werken. Ik hou van verhalen vertellen!”

De jubileumeditie van Coiffure verschijnt aanstaande vrijdag (17 september).

CFF50jaar