Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » KAO Salon Virtual Event: Creativity never stops

KAO Salon Virtual Event: Creativity never stops

Na het grote succes van afgelopen jaar, vindt op 3-4 oktober de tweede editie plaats van de Kao Salon Virtual Experience! Dit online evenement, dat via verschillende kanalen wordt gestreamd, is een viering van creativiteit. Een van de hoogtepunten wordt de Global Creative Awards show op 3 oktober met de live bekendmaking van de global winnaars. 

Het evenement zal op twee kanalen worden uitgezonden. Op kanaal 1, Creativity, zijn de inspirerende Artist Sessions te zien met gasten van over de hele wereld – waaronder Angelo Seminara, X-presion en Mario Krankl – en de iconische Global Creative Awards show. Op kanaal 2, Inspiration, kun je de Academy en Technical Sessions bijwonen, waar teams en stylisten van over de hele wereld hun vaardigheden zullen delen. 

Een ander hoogtepunt, en één van de belangrijkste salononderwerpen van het evenement, is duurzaamheid. Voor het eerst zal Kao Salon Division ook de Sustainable Salon Leadership Recognition uitreiken – een prijs die wordt toegekend aan een salon die blijk geeft van buitengewone passie en inzet voor duurzaamheid.Registreer hier.