Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » De 100 beste salons van Nederland
salon100

De 100 beste salons van Nederland

De haarindustrie is een nieuwe competitie rijker: Salon 100. De lijst is bedoeld om salons die uitblinken in ondernemerschap, innovatieve kracht en creativiteit een extra platform te geven. Vind jij dat je met je bedrijf in de lijst thuishoort? Doe mee en laat je salon schitteren!

CRITERIA

Iedere salon – groot of klein – kan zich aanmelden voor de Salon 100. De salons worden beoordeeld op verschillende criteria, waaronder ondernemerschap (gemiddelde omzet en groeipotentie van je salon), beleving (een combinatie van esthetiek, interieurontwerp en klantbeleving) en digitalisatie (online zichtbaarheid, engagement en online recensies). Initiatiefnemer Daan Koek van Aimy: “Het viel mij op dat allerlei branches dergelijke verkiezingen hebben, behalve die van de kappers. Mijn hoop is dat de Salon 100 een gerenommeerde stimulans wordt voor kapsalons. Geen kille zakelijke competitie, maar een inspirerende verkiezing die aanspoort om je grenzen te verleggen, zakelijk lef te tonen en de mogelijkheden die er zijn in te zetten voor je salon.”

AANMELDEN

Als salon kun je je gemakkelijk aanmelden voor de Salon 100 door op de website salontop100.nl het inschrijfformulier in te vullen. Na aanmelding wordt elke salon beoordeeld door een vakjury volgens de vastgestelde criteria, waarna de top 100 salons worden geselecteerd.

BEKENDMAKING

Op 9 september 2024 vindt er een speciaal evenement plaats om de winnaars te eren en de branche te vieren, waarbij de 100 beste salons van het land in de schijnwerpers worden gezet.

salon100