L'ANZA Trendcollectie 24, Band on tour: retro meets 2024

Home » News » Kick Off Style & Colour Trophy: 4 vragen aan winnares Selina Meijer

Kick Off Style & Colour Trophy: 4 vragen aan winnares Selina Meijer

De eerste Benelux-editie van de Style & Colour Trophy van L’Oréal Professionnel is van start gegaan! Je kunt tot 15 april deelnemen aan deze legendarische kapperswedstrijd. De inzendingen zullen vervolgens anoniem worden geselecteerd door het L’Oréal Professionnel Artistic Team.

Het thema van de wedstrijd is ‘French Edito’. De opdracht is om een eigen coverfoto te maken, waarbij de natuurlijke schoonheid van het haar wordt onthuld en de nieuwste trends op het gebied van kleur en styling worden omarmd. Kleuren moet gebeuren volgens ‘The French Way’, dat wil zeggen multidimensionale kleuren, naadloze overgangen, met een professioneel verschil en een vlekkeloze uitvoering met de kenmerkende French Balayage of French Glossing technieken. 

Inschrijving voor de Style & Colour Trophy: lorealpro.myprosalon.be/style-color-trophy

“STAP UIT JE COMFORT ZONE”

Naam: SELINA MEIJER 

Winnaar van drie L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy Awards 21: de (overall) Style & Colour Trophy Award, de Public Award en de Colour Award. 

#1 KLEUR

“Ik houd van kleur omdat je er veel over iemands persoonlijkheid mee kunt zeggen. Met kleur kun je iemand nóg mooier maken. Dat hoeft niet altijd met een full colour. Juist een detail in kleur, passend bij iemands gezicht, kan net een verrassende twist aan het totaalbeeld geven.”

#2 DRIE AWARDS
“De awards hebben me meer zelfvertrouwen gegeven en dagen me uit om met kleur te blijven experimenteren. Ik heb de wedstrijd van L’Oréal Professionnel ook in het buitenland gevolgd en zag dat ze in Azië op een heel verrassende manier met meer uitgesproken tinten werken. Dat inspireert enorm!”

#3 MOTTO

“Door altijd opnieuw te kijken naar wat de klant en wat het haar nodig heeft, blijf je jezelf en anderen verrassen.” 

#4 TIP

“Ga ervoor! Ook als je twijfelt om mee te doen! Het is een super ervaring! Stap uit je comfort zone, maar blijf ook lekker dichtbij jezelf. En het allerbelangrijkste: GENIET ervan!”