Als je nergens voor val je voor alles

Home » Magazines » COIFFURE zomer 2020: Education 2.0

COIFFURE zomer 2020: Education 2.0

Nu de eerste helft van het educatiejaar door de coronapandemie grotendeels in het water is gevallen, maken de merken, academies en educators zich op om in het najaar weer te gaan trainen. Maar hoe doe je dat, veilig trainen? En waarom moet je juist nu inzetten op educatie? In de nieuwe zomereditie van Coiffure onderzoeken we hoe Education 2.0 eruit ziet.

En verder in de zomereditie:

*In maart werd in één klap de overvolle agenda van het Spaanse collectief X-presion schoongeveegd. Toch is de nieuwe collectie Trompe l’Oeil de aanleiding geweest om educatie en shows op een nieuwe manier uit te vinden, vertelt Jorge Cancer in een exclusief interview.

*Misschien niet helemaal onverwacht, maar wel teleurstellend: het verschuiven van het Coiffure Award gala naar 2021. voor het eerst in 29 jaar gaat het event niet door en dat was een lastige beslissing voor de organisatie. Laura van de Graaf legt uit waarom uitstellen de beste optie was.

*Met Richard Koffijberg verkennen we waar leiderschap in deze tijd aan moet voldoen. “Misschien heb je wel eens gehoord van agile leadership. Dat houdt in dat je flexibel moet zijn. Dat je moet luisteren naar je medewerkers. En dat je echt op een andere manier moet gaan samenwerken. Het vraagt om eerlijkheid, transparantie en duidelijkheid. Juist nu in deze coronatijd.”