Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » Francis Schroembges ambassadeur voor Wella Professionals
PortretFrancisHighRes1

Francis Schroembges ambassadeur voor Wella Professionals

Wella Professionals heeft deze week de samenwerking met kleurexpert Francis Schroembges bekend gemaakt. Met ingang van het nieuwe jaar is Francis Wella Professionals Ambassador BNL en zal ze het team met topartists als Mark van Westerop, Bianca van Zwieten en Abby Smith versterken.

Francis Schroembges zit al meer dan 25 jaar in het vak, won verschillende prijzen (waaronder een Coiffure Award en diverse Color Trophies) en heeft een salon in een oud rijksmonument in Horst aan de Maas. Inspiratie voor haar creativiteit haalt Francis uit de natuur, verschillende decennia en culturen én de ervaringen die ze heeft opgedaan tijdens de vele reizen die ze maakte. Die verhalen komen terug in haar werk als kleurexpert. “Mijn werk vertelt een verhaal”, aldus Francis. Haar perfectionisme zorgt ervoor dat ze altijd streeft naar verbetering en zichzelf altijd wil blijven ontwikkelen. “Mijn stijl is een combinatie van tijdloze elegantie en pure schoonheid, met een randje van imperfecties. Ik ben altijd op zoek naar andere vormen en contradicties. Ik hou van de kleine details die mijn signature symboliseren.”

Adrian Carniol, General Manager Wella Benelux, is blij dat Francis het team komt versterken. “We zijn erg trots dat we talent van haar kaliber toe kunnen voegen aan de #WellaFamily. Ze is een perfect voorbeeld van de toekomst van onze branche en haar verhaal is een ware inspiratiebron voor de huidige en opkomende generatie kappers.”

PortretFrancisHighRes1