L'ANZA Trendcollectie 24, Band on tour: retro meets 2024

Home » Uncategorized » Geen gala, wel uitreiking Coiffure Awards
CA

Geen gala, wel uitreiking Coiffure Awards

Zojuist heeft de organisatie van de Coiffure Award bekend gemaakt dat het gala-event op 12 september helaas niet door kan gaan door het toenemende aantal coronabesmettingen. De uitreiking van de Awards gaat wel door en zal digitaal gestreamd worden.

“Iedereen in onze branche had zich er enorm op verheugd om elkaar weer te zien en samen het mooie kappersvak te vieren”, vertelt eventmanager Laura van de Graaf. Niet voor niets had de organisatie van de Coiffure Award de uitreiking meer dan eens uitgesteld; ze wilden de kans op een gala zo groot mogelijk maken. “Toen bekend werd gemaakt dat vanaf eind juni evenementen weer georganiseerd mochten worden, leek het erop dat dit ging lukken. Met groot enthousiasme werd het nieuws ontvangen, de uitnodigingen werden verstuurd en de organisatie ging van start.”

Totdat plotseling het aantal coronabesmettingen enorm snel toenam en vrijdag jl. tijdens de persconferentie door demissionair premier Rutte alsnog aan de rem werd getrokken. “Het is onze inschatting dat er met deze nieuwe beperkende maatregelen geen kans is om op 12 september een gala voor de hele branche te laten plaatsvinden, maar de uitreiking van de Coiffure Awards gaat wél door!”, aldus Laura.

Een bijeenkomst met een kleiner aantal mensen op anderhalve meter lijkt mogelijk te zijn. Daarom worden enkel de genomineerden met hun partner uitgenodigd om naar Studio21 te komen voor de uitreiking van de awards. De Coiffure Award genomineerden en de winnaars zullen op deze manier de eer krijgen die zij verdienen! De bekendmaking van de winnaars zal ook online worden uitgezonden, zodat iedereen die spannende momenten live kan volgen.

NB. Indien de situatie rondom het Corona-virus ons daartoe dwingt behouden wij ons het recht voor om het evenement alsnog te annuleren of aan te passen, de veiligheid van alle aanwezigen bijft onze hoogste prioriteit. Daarom zullen wij het evenement op 12 september 2021 volgens de dan geldende richtlijnen organiseren. 

CA