Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » Gezond, sterk en veerkrachtig blond haar
Keune

Gezond, sterk en veerkrachtig blond haar

[promo] Oplichten is een belangrijk en leuk onderdeel van het kappersvak. Het is één van de populairste kleurbehandelingen. Maar veel klanten maken zich zorgen over de beschadiging van hun haar. Dat hoeft nu niet meer met de Ultimate Blond lijn van Keune.

Keune introduceert de vernieuwde Ultimate Blonde lijn, een nieuwe manier om blond haar sterk en veerkrachtig te houden in slechts drie stappen. Stap één is het oplichten en herstellen met Power Blonde of Cream Blonde. Terwijl de haarkleur lichter wordt, werkt de Bond Fuser technologie aan het bouwen en herstellen van bindingen. Stap twee bestaat uit het voeden en beschermen van het haar met de After Blonde Treatment. Bij stap drie is het belangrijk om de kleur te onderhouden, opfrissen en verzorgen met de drie Care Silver Savior producten. Deze neutraliseren een gele gloed en zorgen ervoor dat blond haar zacht aanvoelt en er gezond en glanzend uitziet.

Voor het nieuwe Keune Healthy Blonde programma hebben de laboratoria van Keune de Bond Fuser technologie geïntegreerd in Ultimate Blonde Power Blonde en Cream Blonde, evenals in de Care Silver Savior shampoo en conditioner. Daarnaast zijn er twee gloednieuwe producten gelanceerd: After Blonde Treatment en Silver Savior Foam Treatment. Keune vindt haarverzorging niet alleen heel belangrijk, maar denkt ook vanuit het perspectief van de kleurexpert en zoekt naar innovatieve manieren om het werk makkelijker en efficiënter te maken. De klant staat daarbij altijd op de eerste plaats. Zodat het prachtige blonde haar van de klant blond blijft en de bindingen in het haar sterk blijven!

Kijk hier voor meer info over Ultimate Blonde.

Keune