L'ANZA Trendcollectie 24, Band on tour: retro meets 2024

Home » News » Gratis seminar voor ALLE kappers: Experts aan het woord

Gratis seminar voor ALLE kappers: Experts aan het woord

Nog nooit is het voorgekomen dat salons zo lang gesloten zijn geweest. Om alle kappers te ondersteunen en te inspireren, organiseert Henkel Beauty Care Professional een gratis webinar met experts. Ze bieden actuele business oplossingen en tips om zo goed mogelijk door deze ingewikkelde tijd heen te komen. Eén van de sprekers is Annemarie van Gaal, die het webinar Beter uit de Crisis geven zal geven. 

Webinar: EXPERTS AAN HET WOORD, Ondernemen in onzekere tijden

Wanneer: Woensdag 17 februari 2021 van 20.30 uur tot 22.00 uur

Hoe: Join Zoom Meeting 20.30 uur https://us02web.zoom.us/j/88234677375 Meeting ID: 882 3467 7375

Aanmelden voor deze informatieve avond is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.

Sprekers:

  1. RONALD GEERLINGS, Kappersadministratie.nl

Ronald is accountant in de kappersbranche. Hij zal de laatste inzichten uit de branche delen en neemt de diverse steunmaatregelen door. Tevens is het mogelijk om hem hierover vragen te stellen.

  1. MICHEL DE GIETER / vergroot je veerkracht

Michel is een toonaangevend trainer met een passie voor alles wat met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft en met name stressbeheersing. We staan stil bij onze natuurlijke weerstand tegenover verandering. Deze presentatie helpt je om je veerkracht te vergroten.

  1. ANNEMARIE VAN GAAL / beter uit de crisis

Ondernemer, investeerder, auteur en televisiepersoonlijkheid Annemarie van Gaal is o.a. bekend van Een Dubbeltje Op zijn Kant (RTL4). Annemarie schrijft wekelijks een column voor De Telegraaf, de laatste ging over de moeilijke situatie waarin de kappers zich momenteel bevinden. Met haar positieve mentaliteit geeft zij tips om sterker uit de crisis te komen.

Eventmanager Laura van de Graaf: “Op het event geven de experts tevens re-opening tips, waardoor je helemaal voorbereid bent op het moment dat de salon weer open mag!