Als je nergens voor val je voor alles

Home » Inspiration » Interieur » SALON DESIGN: HER AVENUE

SALON DESIGN: HER AVENUE

Moet je bij een nieuw interieur kiezen voor tijdloos en ‘veilig’? Juist niet, vindt Sabrina Pintus van HER avenue. “Mijn uitgesproken stijl is super ‘instagrammable’, je ziet dit echt nergens anders.”

Van de roze velvet stoeltjes tot een bloemenschommel, en van roze marmer als eyecatcher tot roze cappuccino. Eigenaresse Sabrina Pintus is perfectionistisch, dus bij HER avenue is alles tot in de kleinste details op elkaar afgestemd.

Bij de keuze voor een nieuw interieur gaan veel mensen in Sabrina’s ogen voor tijdloos en veilig. “Dat heb ik totaal niet gedaan. Ik hoorde vaak dingen als: ‘Goh, dat je dit durft. Je weet toch niet of dit gaat werken’. Maar ik was ervan overtuigd dat het voor mij de goede keus was. Natuurlijk moet het je smaak zijn, maar ook als dat niet zo is: het valt wel op! Zeker omdat de buitenkant een weerspiegeling is van het interieur. Van de gemeente mochten we de gevel een roze kleur geven en er komt nog een mooie luifel. Iedereen weet HER avenue te vinden. En het interieur trekt ook nieuwe klanten aan; van kinderen die graag naar ‘de roze kapsalon met de schommel’ willen tot ouderen die het er zo gezellig uit vinden zien. Veel van onze klanten komen van buiten Coevorden en dit interieur is misschien voor nog meer mensen een aanleiding om er een stukje voor te rijden.”

Salon: HER avenue, Bentheimerstraat 17 in Coevorden, www.heravenue.nl
Oppervlakte: 150 m2

Interieurbedrijf: Guy Sarlemijn Design, www.guysarlemijn.com
Opening salon: 3 oktober 2020 Aantal medewerkers: 5

Aantal werkplekken: 6 stoelen en een extension bar met 2 plaatsen
Merk haarproducten: Wella Professionals en Sebastian Professional. “Daarnaast verkopen we sieraden van My Jewellery, parfum van Fume en bronzing van Oolaboo.”

Resultaat verbouwing: “Een opvallend concept, anders dan anders.”
Reactie klanten: “Die zijn megapositief. Ze hebben zoiets nog nooit ergens anders gezien.”

Lees het complete verhaal in de digitale editie van het decembernummer van Coiffure!