Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » Ivonne Martens Opdam wint HCF World Trophy

Ivonne Martens Opdam wint HCF World Trophy


Op zondag 22 oktober heeft Ivonne Martens Opdam maar liefst twee prestigieuze prijzen gewonnen bij het Haute Coiffure Française gala. Ze ontving niet alleen de award in de categorie Femme, maar werd ook winnaar van de World Trophy 2023.

“Ik kan het nog steeds niet geloven”, vertelt Ivonne een week later over haar avontuur in Parijs. “Een paar maanden geleden heb ik mijn collectie ingediend. Er waren zes categorieën en ik was al blij om te horen dat ik genomineerd was en in de top 5 stond van de categorie Femme. En nu ben ik niet alleen winnaar in die categorie, maar mocht ik ook de HCF World Trophy 2023 mee naar huis nemen.”

Niet alleen de awards zelf, maar vooral wat eraan verbonden is noemt Ivonne ‘een droom die uitkomt’. ”Als winnaar van de World Trophy ga ik drie dagen naar Londen om met Emmanuel Esteban te werken aan de nieuwe voorjaarscollectie van 2024. Deze zal worden verspreid over 40 landen in 5 continenten.” Daarnaast zal ze met het artistieke team aan de tweede collectie van dat jaar gaan werken. “Ik vind het geweldig om vanaf nu lid te zijn en deel uit te maken van deze geweldige groep getalenteerde kappers.”

Haar: Ivonne Martens Opdam. Fotografie: Ivo de Kok