Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » Keune krijgt B Corp certificaat
Keune B Corp

Keune krijgt B Corp certificaat

Achter de schermen was Royal Keune Haircosmetics er al langer mee bezig, maar deze maand werd het officieel: het merk is nu B Corporation gecertificeerd.

De B Corp certificering wordt toegekend aan bedrijven die voldoen aan hoge standaarden op sociaal en milieugebied, verantwoordelijkheid en transparantie. De certificering maakt deel uit van Keune’s grotere doel om te zorgen voor de mensen en de planeet, vandaag en morgen. Het merk wil blijven investeren in een duurzame toekomst. De 10 ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen van het bedrijf omvatten de invoering van volledig recyclebare verpakkingen tegen 2030, het onderzoeken van duurzame materialen en een duurzaamheidsupdate van een van hun vertrouwde productassortimenten. Het bedrijf wil ook de duurzaamheid van de fabriek, de loopbaanontwikkeling van de werknemers, de voordelen en het welzijn van de werknemers en nog veel meer verder verbeteren. 

Eelco Keune, CEO: “Wij zijn ervan overtuigd dat de stappen die we vandaag nemen een blijvende impact hebben op de wereld van morgen. “

In de septembereditie van Coiffure vertelt Eelco meer over deze nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Keune. 

Keune B Corp