Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » KICK OFF Coiffure Award ’23: You’re Invited!
CA logo 23

KICK OFF Coiffure Award ’23: You’re Invited!

Op maandagavond 5 september wordt de Coiffure Award 2023 KICK OFF in de Academy Schwarzkopf in Werkendam georganiseerd. De inspirerende en informatieve avond is de officiële start van de nieuwe Coiffure Award editie in 2023, de 31ste!

Mark van Westerop, meervoudig winnaar en dit jaar voor de derde keer Hairdresser of the Year geeft hints & tips voor een succesvolle deelname aan de Coiffure Award. Hij zal vertellen hoe hij te werk is gegaan en hoe zijn winnende inzending voor de Coiffure Award tot stand is gekomen.

Judith Jager, vaak genomineerd en dit jaar de trotse winnares van Schwarzkopf Haircolor Technician of the Year Award, vertelt wat haar traject is geweest om tot dit uiteindelijke succes te komen.

Arjan Bevers, 2-voudig Hairdresser of the Year deelt zijn geheimen.

Jurylid Mark Melief zal je adviseren voor je deelname.

Belangrijke onderwerpen die de revue passeren zijn: hoe plan je een shoot, wat is je budget, hoe stel je een team samen, hoe begin je?

Voor deelnemers aan de Coiffure Award 2022 is het mogelijk om het ingezonden fotomateriaal terug te krijgen. Juryleden zitten klaar om deze inzendingen samen met jou nogmaals te bekijken en je te adviseren. Wat was goed en wat kan beter?

Alle winnaars van 2022 zijn aanwezig en zij zullen zeker hun ervaringen willen delen. Zo krijg je op heldere wijze uitgelegd wat je moet doen om een goed eindresultaat op de foto te krijgen. Natuurlijk zijn er ook mensen van de organisatie waaraan je al je vragen kan stellen over criteria, reglement en jurering.

Event: Kick Off Coiffure Award 2023 op 5 september

Locatie: Academy Schwarzkopf in Werkendam

Kosten: gratis

Start: Vanaf 19.30 uur is de ontvangst en de presentatie start om 20.00 uur.

Aanmelden: via askacademynl@henkel.com (naam salon en aantal deelnemers

CA logo 23