Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » Kick Off jubileumeditie Coiffure Award!
CA22

Kick Off jubileumeditie Coiffure Award!

De nieuwe datum voor de jubileumeditie van de Coiffure Award is bekend gemaakt: op 15 mei 2022 zal voor de 30ste keer de uitreiking van de awards plaatsvinden. Daarmee is de inschrijving voor de Coiffure Award 2022 geopend! Wil je meer informatie over deelname? Kom dan naar de Kick Off op 25 oktober.

Door deel te nemen aan de Coiffure Award laat je zien dat je jezelf onderscheidt van andere salons en op een creatieve manier met je vak bezig bent. Wil jij laten zien dat je in jouw regio de beste bent in de categorie Dames? Ben je een kleurspecialist of juist heel goed in het herenvak? Of is je medewerker hét toekomstige talent van Nederland? Meld dan nu aan via deze link voor de Coiffure Award 2022!

Nadat je hebt ingeschreven, ontvang je het deelnamepakket. Dit bestaat uit de foto-envelop(pen), het reglement en een poster, waarmee je aan je klanten kunt laten zien dat je meedoet aan de Coiffure Award. De uiterste inzenddatum voor de foto’s is vrijdag 31 januari 2022.

De officiële Kick Off van de Coiffure Award vindt plaats op maandag 25 oktober in de ASK Academie in Werkendam. Wil je je opgeven of heb je vragen over de Coiffure Award, bel dan met de informatielijn: 0183 – 509468 of kijk op de website. Like de Coiffure Award op Facebook, of volg het op Instagram en je krijgt telkens alle nieuwtjes te zien.

CA22