L'ANZA Trendcollectie 24, Band on tour: retro meets 2024

Home » News » Kick-off Coiffure Award 22: Met elke deelname jezelf verbeteren

Kick-off Coiffure Award 22: Met elke deelname jezelf verbeteren


Tijdens de Coiffure Award Kick-off op maandag 25 oktober in de Schwarzkopf Academy te Werkendam spraken Juliette den Ouden, Mark van Westerop en Arjan Bevers over hun inzendingen én gaven tips voor een succesvolle deelname aan de aankomende jubileumeditie.

Mark van Westerop

Zo kijkt Hairdresser of the Year 2020/21 Juliette den Ouden niet naar andere kappers en doet volledig haar eigen ding. Mark van Westerop vindt dat je vooral zelf de leiding moet houden als je met de shoot bezig bent. Voor Arjan Bevers is het vooral belangrijk dat je plezier hebt in wat je doet. Hij adviseert om vooral niet op te geven, ook al blijft het succes wat langer uit. Eventmanager Laura van de Graaf: “Wat bij iedereen naar voren kwam, was dat ze eerst jaren in zichzelf hebben geïnvesteerd. Het succes kwam niet ineens, maar heeft zichzelf opgebouwd. Met iedere deelname hebben ze zichzelf verbeterd. En ze hebben zich vooral niet uit het veld laten slaan, omdat ze niet direct met een Coiffure Award op het podium stonden. Jarenlang genomineerd en daarna zeer succesvol!”

Wil je ook meedoen aan de jubileumeditie van de Coiffure Award in 2022? Inschrijven kan via coiffureaward.nl/deelname/inschrijven

CAArjan
Arjan Bevers