Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » KIJK- EN LUISTERTIP: The Hair Journey met Antoinette Beenders
The Hair journey

KIJK- EN LUISTERTIP: The Hair Journey met Antoinette Beenders

Coiffure.nl heeft samen met Mark Melief weer een bijzondere gast weten te strikken voor de nieuwe aflevering van The Hair Journey: Antoinette Beenders. De video en podcast zijn nu te bekijken en te beluisteren via YouTube en je favoriete podcast-platform.

Ze ging als kapper op haar negentiende met 50 pond naar Engeland, kreeg uiteindelijk een plek in het team van Trevor Sorbie in Londen en won als enige Nederlander ooit een British Hairdresser of the Year Award. Sinds 1999 is Beenders International Creative Director bij Aveda en vandaag de dag stuurt ze als Senior Vice President het Global Creative Team aan en is ze ondermeer verantwoordelijk voor alle visuele communicatie van het merk wereldwijd. In deze bijzondere podcast vertelt de ‘leading lady of hairdressing’ uitgebreid over haar carrière, haar visie op haar en wie voor haar ‘hair journey’ belangrijk zijn geweest.

Bekijk de video hier.

PERSOONLIJKE VERHALEN OVER HAARINDUSTRIE

In the Hair Journey, een serie video’s en podcasts van Coiffure.nl x Mark Melief, komen mensen aan het woord over hun carrière in de haarindustrie. Hoe zijn ze met ‘haar’ in aanraking gekomen, hoe ziet hun persoonlijke reis eruit en wat kunnen andere haarliefhebbers daarvan leren? Het doel van The Hair Journey is portretten maken van mooie mensen, en de schoonheid, creativiteit en veelzijdigheid van de industrie laten zien.

The Hair journey