Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » Louise Vlaar wint Big Shot Hair Award
LouisVlaar

Louise Vlaar wint Big Shot Hair Award

Dit jaar waren er weer veel Nederlandse kappers genomineerd voor een Big Shot Hair Award, de grootste internationale haarcompetitie van het Amerikaanse Behind the Chair. Louise Vlaar werd vorige week uitgeroepen tot winnaar van de Men’s Shot International met een foto uit haar winnende Coiffure Award collectie.

De kapper van Pro-Solo had geen tijd om de prijs persoonlijk in de VS op te halen. Het plan was om de competitie online en via de socials te volgen. “Er was natuurlijk een groot tijdsverschil, maar ik was vastbesloten om het verloop van de uitreiking mee te maken”, vertelt Louise. “Ik heb echt geprobeerd om wakker te blijven, maar het ging niet. Ik ben halverwege de nacht in slaap gevallen.”

De volgende ochtend werd ze wakker gemaakt door haar vriend. “Hij vertelde dat ik de prijs had gewonnen. Ik was al ontzettend vereerd met de nominatie en ik wist dat ik bij de beste 25 zat. Maar de hoofdprijs was voor mij vrij onverwachts. Ontzettend gaaf.”

De afgelopen week is een rollercoaster voor haar geweest. “Ik ben geïnterviewd door kranten en ik ben op de radio geweest, echt heel bijzonder. Ik krijg zo veel lieve reacties. Ik geniet er echt van”, aldus Louise Vlaar.

Haar: Louise Vlaar

Fotografie: Ivo de Kok

LouisVlaar