Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » Marriët Gakes is nieuwe International Colour Ambassador voor Davines

Marriët Gakes is nieuwe International Colour Ambassador voor Davines

Davines heeft bekend gemaakt dat Marriët Gakes het team gaat versterken. De award winning hairstylist gaat werken als International Colour Ambassador.

Marriët Gakes vestigde haar naam als kapper binnen de Nederlandse kapperswereld door maar liefst vier keer uitgeroepen te worden tot Hair Colour Technician of the Year (2008, 2012, 2013 & 2014) bij de Coiffure Award. In 2015 is ze opgenomen in Hall of Fame  dankzij haar unieke kleurprestaties. “Haar bijzondere blik op kleur en haar uitgebreide kennis van kleurmethodes maken haar tot één van de meest betrouwbare en innovatieve autoriteiten op het gebied van haarkleur in Nederland”, aldus Davines.

Marriët werkt al jaren mee aan fashion- en beauty shoots voor toonaangevende magazines in binnen- en buitenland. Daarnaast heeft ze een private salon op de Herengracht 227, waar ze al haar klanten één op één een volledige Davines experience zal geven. “Ze heeft een indrukwekkend klantenportfolio met o.a. topmodellen, zakenvrouwen en BN-ers, zoals Victoria Koblenko, Georgina Verbaan en Loes Harverkort, maar ook grote vloggers zoals Mascha van Beautygloss en Noor van Queen of Jet Lags”, aldus het duurzame haarcosmeticamerk.