Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » MRS.HIGHBROW PROFESSIONAL ZOEKT WENKBRAUW LOVERS
MRS highbrow

MRS.HIGHBROW PROFESSIONAL ZOEKT WENKBRAUW LOVERS

(Promo) Mooie brows kunnen net zo veel voor je uitstraling doen als goed haar. Niet zo gek dus dat Nederlandse kappers steeds vaker wenkbrauwbehandelingen op het menu zetten. Mrs.Highbrow biedt professionele producten en trainingen aan om je daarbij te ondersteunen en doet momenteel een onderzoek naar de mogelijkheden in kapsalons.

Misschien krijg je steeds vaker vragen van klanten over brow behandelingen, of denk je erover na om jouw brow skills verder te professionaliseren. Mrs.Highbrow kan je helpen om er echt business van te maken. Het bedrijf heeft een survey opgesteld om de interesse in brow behandelingen te inventariseren. Doe je mee aan de survey, dan maak je kans op een Gratis Brow Henna Course + Starter Kit. Zodat je direct aan de slag kunt!

Pionier sinds 2010

Mrs.Highbrow is in 2009 opgericht als de eerste echte EyeBrowbar van Nederland, in de Amsterdamse Pijp. Al snel werd dat een doorslaand succes. “Niet alleen omdat onze klanten zich heerlijk thuis voelen in de authentieke salon, maar vooral omdat we ze de deur uit laten gaan als de beste en meeste krachtige versie van zichzelf. Met wenkbrauwen die bij ze passen”, aldus oprichter Ska. In 2021 werden de salons gesloten, maar hebben Ska en haar team zich gefocussed op business to business. Nu, zo’n 720.000 fraaie EyeBrows later, is Mrs.Highbrow een Internationaal Beautybrand met ca 100 eigen producten en online cursussen, en levert wereldwijd aan ruim 10.000 wenkbrauw- en wimperspecialisten en distributeurs.

MRS highbrow