Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » Nederland wint goud en zilver bij Global Creative Awards
KAOcolorzoom

Nederland wint goud en zilver bij Global Creative Awards

Nederlandse kappers zijn wederom in de prijzen gevallen bij de Global Creative Awards van Kao Salon Division. Er was goud voor Hairstudio Infinity in Terneuzen in de categorie Salon Team of the Year en zilver voor Britt Sturing van Twins Hair & Beauty in Dalen in de categorie New Talent Colorist of the Year.

Op 3 en 4 oktober 2021 nodigde Kao Salon Division stylisten van over de hele wereld uit voor de Kao Salon Virtual Experience 2021. Zij grepen de kans om 48 uur lang creativiteit en inspiratie te ervaren: verschillende artiesten deelden het beste op het gebied van technische en artistieke educatie in kleuren, knippen en stylen. 

Een van de vele hoogtepunten was de Global Creative Awards Evening met de live bekendmaking van de uiteindelijke winnaars. Nederland viel maar liefst twee maal in de prijzen: goud voor Hairstudio Infinity in Terneuzen in de categorie Salon Team of the Year en zilver voor Britt Sturing van Twins Hair & Beauty in Dalen in de categorie New Talent Colorist of the Year. 

Voor Britt Sturing, Twins Hair & Beauty in Dalen, was het het haar debuut bij de vakwedstrijd. “De eerste keer meedoen en dan meteen zilver – fantastisch! Ik had van collega’s al gehoord hoe spannend het is om in de finale te zitten, nou die spanning was ook online goed te voelen, ongelofelijk. Ik zit helemaal in een bubbel, krijg die glimlach niet meer van mijn gezicht.” Jessica Price van Hairstudio Infinity in Terneuzen was compleet overdonderd door het nieuws. “Wij zijn zo dankbaar, dit is zo bijzonder! Dit is echt een waardering van ons werk. Het mooie van zo’n team award is dat nu iedereen de erkenning krijgt die die verdient. Samen sterk! Het geeft ons allemaal een enorme boost. Ook naar onze klanten toe. Die vonden het al fantastisch dat we in de top zes stonden, maar goud is natuurlijk ‘the cherry on the pie’!” 

Boven: Hairstudio Infinity

Onder: Britt Sturing

GlobalColorZoom
KAOcolorzoom