Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » NEW FLAG viert Black Friday met nieuwe webshop én met korting
New FlagOM

NEW FLAG viert Black Friday met nieuwe webshop én met korting

(Promo) Één shop waar je alles kunt vinden voor de salon: dat is de vernieuwde webshop van New Flag. In een tijd waar alles duurder wordt en salonkosten omhoog gaan, kun je op 25 november maar liefst 25 procent besparen in de New Flag online shop.  

New Flag Pro Benelux richt zich op een uitgebreid merk- en productassortiment voor alles wat professionals nodig hebben in de salon. Het aanbod bestaat uit een mix van exclusieve kappersmerken – zoals OLAPLEX, O&M en FRAMAR – en innovatieve trendmerken zoals Bouclème, Color Wow en Blonde Solutions. De nieuwe website heeft een ander jasje gekregen met een duidelijke interface, waardoor het nóg gemakkelijker wordt gemaakt om te navigeren en te winkelen. Sla de nieuwste kleuren in, backbars, stylingproducten, tools én nog veel meer met geweldige deals! 

De voordelen van New Flag Pro:

– Innovatieve trend en sterke topmerken op het gebied van kleur, styling, verzorging, tools, beauty én alles wat de salon nodig heeft. 

– Duurzame verzending in milieuvriendelijke verpakking 

– Snelle levering: het pakket is gemiddeld binnen 2 werkdagen in je salon. 

– Klantenservice met een lach! De salesvertegenwoordigers staan altijd voor je klaar. 

– Professionele opleidingen: New Flag biedt opleidingen door kappers én voor kappers op meer dan 5 kanalen – van YouTube tot Facebook en Instagram tot webinars en seminars in de salon.

– Kennis van het vak: Bij New Flag werken veel gepassioneerde kappers. Daarom begrijpen wij jouw wensen en eisen als geen ander bedrijf.

Dit jaar geeft New Flag Pro 25% korting op alles in de online shop. Registreer vóór Black Friday om te kunnen genieten van de kortingen, gave deals en exclusieve merken. 

REGISTREER NU: NL.NEWFLAG.PRO

New FlagOM