L'ANZA Trendcollectie 24, Band on tour: retro meets 2024

Home » News » NEW: Podcast The Hair Journey
Podcast Yolly

NEW: Podcast The Hair Journey

Verhalen van vakidioten, die allemaal op een eigenzinnige manier bezig zijn met haar. Dat is het uitgangspunt van de nieuwe podcastserie The Hair Journey van Coiffure en Mark Melief (Kinki Kappers). Van ondernemers tot haarstylisten, en van CEO’s tot educators: in de podcast vertellen ze welke reis ze hebben afgelegd om te komen waar ze nu zijn. We trappen de serie af met Yolly ten Koppel, Global Artistic Director van Pivot Point, Creative Art Director van AMI en freelance Platform en Education Artist. 

“Als voorbereiding van het gesprek heb ik bewust niks gedaan. Het enige dat ik wilde, was een echt gesprek. Ik ben geen interviewer maar kapper, en dat laatste is onze connectie. Het belangrijkste vond ik om te weten welke weg zij heeft belopen om daar te komen waar ze is, en is geweest”, blikt Mark Melief terug op het gesprek. 

Wat hem het meest is bijgebleven? “Haar drive. Dat ze in haar eentje naar Amerika ging en alles achterliet voor haar ontwikkeling in het vak. Bij het horen van dit verhaal ben ik me bewust dat deze keuze best heftig geweest moest zijn, maar voor Yolly was dit een avontuur en een stap in de wereld van Pivot Point. Natuurlijk is het hard werken, maar dit zijn wel van die keuzes die zorgen dat je op plekken terechtkomt die je zelf nooit had kunnen bedenken. Van shows voor meer dan 2000 man tot het opzetten van creative jams. Een mooi verhaal dat de moeite waard is om te luisteren.” 

Luister de podcast hier of bekijk de video van het gesprek.

Podcast Yolly