Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » Nieuw haircare merk: K18
k18

Nieuw haircare merk: K18

Het haar blijvend herstellen in slechts 4 minuten. Dat kan met de innovatieve haircare range van K18. De nieuwe brand is toegevoegd aan het portfolio van Bookies, dat daarmee de eerste in Nederland is die producten op basis van biomimetica op de markt brengt.

‘Biomimicry’ (biomimetica) is een nieuwe manier van kijken naar de natuur. De wetenschap is niet gebaseerd op wat we uit de natuur kunnen halen, maar wat we van de natuur kunnen leren. K18 zocht een oplossing voor het herstel van poreus en beschadigd haar. Na 10 jaar onderzoek ontdekte het bedrijf een unieke reeks biopeptiden, die het beschadigde haar terug kan brengen naar de oorspronkelijke, jeugdige en natuurlijke staat.

Bijzonder aan de producten voor zowel salonbehandelingen als voor thuisgebruik, is dat het effect NIET tijdelijk is. Dat maakt het zeer geschikt in combinatie met kleuren of blonderen. Als het haar gezonder is, heeft de klant immers veel langer kleurplezier. Maar ook droog, poreus en krullend haar kan een enorme oppepper met de producten krijgen.

Anthony Evers (Bookies): “Wat deze range echt bijzonder maakt, is dat het haarherstel blijvend is: het verbindt opnieuw de keratineketens in het haar en vult beschadigingen op. Daarnaast is het ook nog eens een ontzettend snelle behandeling. Dat is met het oog op de open up, en de volgeboekte agenda’s, ideaal!”

k18