Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » Nieuwe aflevering THE HAIR JOURNEY: Robert-Jan Rietveld (Schorem)
HJRobertJan

Nieuwe aflevering THE HAIR JOURNEY: Robert-Jan Rietveld (Schorem)

Hij noemt zichzelf een echte vakidioot, al 30 jaar lang. Coiffure.nl heeft samen met Mark Melief weer een bijzondere gast weten te strikken voor de nieuwe aflevering van The Hair Journey: Robert-Jan Rietveld, (mede-)oprichter van Schorem Haarsnijder & Barbier, The Old School Barber Academy en barbermerk Reuzel. De video en podcast zijn nu te bekijken en te beluisteren via YouTube en je favoriete podcast-platform.

Twaalf jaar geleden openden Robert-Jan (Bertus) en Leen Schorem Haarsnijder & Barbier in Rotterdam. Een unieke plek die al snel een begrip werd in Nederland- en ver daarbuiten- en het barbervak weer op de kaart zette. Na de barbershop volgden een Old School Barber Academy en een eigen mannenmerk: Reuzel. In deze aflevering van The Hair Journey vertelt Robert-Jan over zijn introductie tot het vak, zijn liefde voor de punkrockscene en het lezen van boeken, het ontstaan van zijn shop en de ontwikkeling van een eigen merk in de keuken van Schorem. 

Bekijk de video hier.

PERSOONLIJKE VERHALEN OVER HAARINDUSTRIE

In the Hair Journey, een serie video’s en podcasts van Coiffure.nl x Mark Melief, komen mensen aan het woord over hun carrière in de haarindustrie. Hoe zijn ze met ‘haar’ in aanraking gekomen, hoe ziet hun persoonlijke reis eruit en wat kunnen andere haarliefhebbers daarvan leren? Het doel van The Hair Journey is portretten maken van mooie mensen, en de schoonheid, creativiteit en veelzijdigheid van de industrie laten zien.

HJRobertJan