Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » Nieuwe, bijzondere aflevering van The Hair Journey: George Keune
HairJourneylogo

Nieuwe, bijzondere aflevering van The Hair Journey: George Keune

Deze keer hebben we een bijzondere gast in de The Hair Journey: George Keune. Dit jaar is hij als president-eigenaar 70 jaar in dienst van Keune. Hij zette het grootste ‘family owned’ haarcosmeticabedrijf ter wereld internationaal op de kaart en deed een aantal bijzondere uitvindingen, zoals de haargel en de styling mousse.

In de video en podcast, die in twee delen online zijn gedeeld, vertelt George over zijn start in het bedrijf en de ontwikkeling van Keune tot een grote, internationale speler in de haarindustrie. Ook vertelt hij welke tips hij heeft voor de jonge generatie kappers en ondernemers.

In The Hair Journey van Mark Melief en Coiffure.nl komen mensen aan het woord over hun carrière in de haarindustrie. Hoe zijn ze met ‘haar’ in aanraking gekomen, hoe ziet hun persoonlijke reis eruit en wat kunnen andere haarliefhebbers daarvan leren? Het doel van The Hair Journey is portretten maken van mooie mensen, en de schoonheid, creativiteit en veelzijdigheid van de industrie laten zien. 

Bekijk de video via https://youtu.be/oY3k_qYQrOc en luister de podcast via deze link.

HairJourneylogo