Als je nergens voor val je voor alles

Home » Cover » Nieuwe editie April 2022: World of Colour
cover CFF2_22

Nieuwe editie April 2022: World of Colour

De nieuwe editie van Coiffure staat helemaal in het teken van kleur! Mark van Westerop en Francis Schroembges maakten speciaal voor het aprilnummer elk een eigen cover. In Behind the Trend vertellen ze het verhaal achter hun nieuwe kleurcollectie, waarin glanzend haar centraal staat. We hebben een groot interview met Siobhan Haug, de colorist die – zeer verdiend – de prijs voor British Colour Technician of the Year 2021 in ontvangst nam. Wie is deze colorist, die opviel met haar ongebruikelijke kleurencombinaties en ‘textural colouring’?


Verder in deze editie:

-Bolt by Angelo Seminara: Niet alleen het kleurgebruik, maar vooral ook het 3D-karakter van modestoffen wilde Angelo Seminara nabootsen in deze bekroonde collectie.


-Coiffure Award 2022, Meet the Nominees Guide: Wie zijn er genomineerd voor de jubileumeditie van de Coiffure Award? Bekijk de genomineerde fotocollecties in alle categorieën!

-DNA met Mari van de Ven: Van make-overs bij Koffietijd tot internationale opdrachten voor O’Neill en van Sterren Dansen op het IJs tot vaste kapper van menig vrouwelijke BN’er: Mari van de Ven blijft er nuchter onder. “Geluk gaat niet over altijd maar meer, meer, meer.”

Bekijk een preview van de nieuwe editie hier.

cover CFF2_22