Als je nergens voor val je voor alles

Home » Cover » Nieuwe editie Feb/Mrt 2022: New Talent
CFF1_22

Nieuwe editie Feb/Mrt 2022: New Talent

Het is een uitdaging waar salons steeds vaker mee te maken krijgen: het invullen van een vacature. Hoe vind je jong en nieuw kapperstalent? En wat hebben starters in het vak nodig om zich verder te ontwikkelen? We vroegen het aan verschillende betrokkenen in de haarindustrie. “Investeren in talent is investeren in de toekomst.”

En verder in deze editie:

  • Exclusief! De winnende collectie van British Hairdresser of the Year Robert Eaton. Met Reflect wil hij niet alleen inspireren, maar ook een visie neerzetten voor de toekomst van het kappersvak.
  • Sanjay Ramcharan van Addict vertelt in DNA dat hij zichzelf lange tijd niet volwassen genoeg vond om een eigen salon te beginnen. Maar door de steun en het vertrouwen van zijn omgeving, durfde hij tweeënhalf jaar geleden eindelijk de stap te zetten.
  • Interview met Young Talent Charèll Bosch. Ze was nog geen half jaar klaar met de kappersopleiding toen ze door haar baas werd gevraagd om mee te doen aan de Coiffure Award. Prompt won ze de prijs voor Young Talent 2020/21. “Ik kan bijna niet onder woorden brengen hoeveel dit voor mij betekent.”
  • Editors pick: Bloem by Antoinette Beenders. Alles draait om kleur in deze nieuwe collectie voor Aveda. 

Bekijk de digitale versie van het magazine hier.

CFF1_22