Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » Nieuwe editie Kao Salon Virtual Experience
kao event

Nieuwe editie Kao Salon Virtual Experience

Na het grote succes van de Kao Salon Virtual Experience vorig jaar, heeft het moederbedrijf van Goldwell, KMS, Oribe en Varis besloten het event ook dit jaar virtueel aan te bieden. Het global event op 3 en 4 oktober wordt voor iedereen toegankelijk.

Op 3 & 4 oktober 2021 kunnen gasten binnen 48 uur een programma vol creativiteit, trends & inspiratie verwachten. Het event wordt uitgezonden op verschillende kanalen, waar inspirerende Artist Sessions, knip- en kleurseminars, creatieve collecties en tips voor de salon te zien zijn. “Ook dit jaar toont het event alles wat Kao Salon te bieden heeft. En niet alleen voor onze salonpartners wereldwijd – in 2021 is het virtuele event voor iedereen toegankelijk”, zegt John Moroney, Kao Salon Vice President Creative & Communication. 

Meer dan dertig verschillende artiesten zullen het beste delen op het gebied van technische en artistieke educatie in kleur, knippen en styling. En natuurlijk kun je ook aanwezig zijn bij de virtuele prijsuitreiking van de Global Creative Awards, inclusief live streaming met speciale gasten. 

Het event vindt plaats op www.kaosalondivision.com/virtualexperience

kao event