Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » Nieuwe Haarmodelijn REMIX gelanceerd
HaarmodelijnRemix

Nieuwe Haarmodelijn REMIX gelanceerd

De nieuwe Haarmodelijn voor najaar/winter 2021/22 is geïnspireerd door de seventies en eighties. De invloeden zijn letterlijk bij de kop genomen en bewerkt tot nieuwe, creatieve versies. Het resultaat? Supervrije haircuts, opvallende kleuren en veel textuur.

Remix is een mix van allerlei technieken en stijlen. De nieuwe trendcollectie heeft uitdagende en uitgesproken kapsels voor een persoonlijke remix. Kappers worden uitgedaagd om met de kleuringen en styling een eigen mix te maken die helemaal aansluit bij de persoonlijkheid van de klant. 

Wat gebeurt er als je gaat spelen met haarscheidingen bij klassieke basiskniptechnieken? Dan ontstaan er nieuwe patronen en komt er een andere valling in het haar als het wordt geknipt. Precies dat is de gedachte achter de kapsels in REMIX. Opvallend aanwezig zijn de pony’s in allerlei vormen en stijlen: van microkort tot superlang. 

Als je ergens goed je gevoel mee kunt uitdrukken, dan is het wel met kleur. Daarom kent REMIX veel uitdagende tinten: diep paars, fuchsiaroze, turquoise, heftig koper: niks is te gek. Liever iets tijdelijks? Experimenteer naar hartenlust met de vele tijdelijke wow-kleuren. 

Zo volumineus als het big hair in de jaren 80 zijn de kapsels niet, maar de trendkapsels van REMIX hebben wel gemeen dat ze veel textuur hebben, ook bij de mannen. Het geheim? Een beetje extra ‘slag’ en ondersteuning in de vorm van een tijdelijke grove omvorming – iets dat vooral in de eighties erg ‘in’ was. Tijdelijk, want na acht tot tien weken is het er weer uit. 

Fotograaf: Ivo de Kok 

HaarmodelijnRemix