Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » Nieuwe rol Juliette den Ouden bij Authentic Beauty Concept
JulietteJDO

Nieuwe rol Juliette den Ouden bij Authentic Beauty Concept

Vanaf januari 2023 is Juliette den Ouden Global Advocate van Authentic Beauty Concept. De voormalig Hairdresser of the Year en winnaar van verschillende nationale en internationale awards was al sinds de lancering in 2019 betrokken bij het merk als Local Advocate in Nederland. Deze maand is haar nieuwe rol bekend gemaakt.

Juliette is meervoudig award-winnaar en founder van de JDO Academy en JDO Salon. Met ruim 20 jaar ervaring in de nationale en internationale Fashion & Beauty industrie heeft zij haar sporen als hairstylist meer dan verdiend. Voor Juliette is deze ontwikkeling in haar carrière “een logische en belangrijke stap waarmee de samenwerking met Authentic Beauty Concept bekrachtigd wordt”.

“Authentic Beauty Concept zit inmiddels in het DNA van Juliette, zij leeft het merk”, aldus Laura van de Graaf. “Met haar authentieke benadering en no-filter attitude van natuurlijke schoonheid draagt zij uit waar Authentic Beauty Concept voor staat.”

Juliette is ongelooflijk trots en blij met haar nieuwe, internationale rol. “Voor mij is authentieke schoonheid niet alleen de buitenkant, maar ook het empoweren van anderen; het highlighten en versterken van iemands natuurlijke schoonheid van buiten èn van binnen. Ik zie de schoonheid in de vrouwen die ik ontmoet in Nepal, de mensen die ik heb leren kennen met albinisme in Afrika, de studenten die ik wereldwijd lesgeef. Maar ook in elk ander die ik door passie & vakmanschap inspireer zichzelf te ontwikkelen, te groeien en in zichzelf te geloven. Ik verheug mij erop om als Global Advocate de support te geven aan anderen die ik zelf graag had gehad.

JulietteJDO