Als je nergens voor val je voor alles

Home » Inspiration » PREMIERE: DE HAARMODELIJN SS 2021

PREMIERE: DE HAARMODELIJN SS 2021

Op maandag 19 april om 20.00 uur gaat de Haarmodelijn voorjaar-zomer 2021 in première. Als kapper kun je je gratis aanmelden voor de online showcase. 

Natasja Keizer, Ingeborg van de Ven en Patrick Kalle laten je zien wat de trends worden en staan kort stil bij de achterliggende vaktechnieken. Wil jij erbij zijn? Kijk op www.haarmodelijn.nl Je kunt je ook direct aanmelden op: https://marketinggeneration.webinargeek.com/haarmodelijn-voorjaar-zomer-2021

Tijdens de online presentatie komen alle aspecten van het vak voorbij. Zo is er volop aandacht voor knip- en stylingtechnieken, maar ook voor mannentrends en de nieuwste kleurtrends en -technieken. Behalve de online presentatie hoort bij de Haarmodelijn ook een ondersteunende toolkit. In deze uitgebreide online toolkit vind je onder meer heldere vaktechnische video’s, waarin alle benodigde knip-, snij- en kleurtechnieken stap voor stap worden uitgelegd. Ideaal voor het trainen van je skills in de eigen vertrouwde omgeving van je salon. Daarnaast tref je ook marketing materiaal aan om je  salon te promoten en contact te houden met je klanten.