Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » Provalliance stapt over op Aimy salon software
Aimy

Provalliance stapt over op Aimy salon software

Provalliance, de groep waar de merken Cosmo Hairstyling, Brainwash en Team Kappers onder vallen, is afgelopen maand succesvol overgestapt naar Aimy salon software. In totaal gaat het om 300 salons. 

Belangrijkste reden voor deze overstap is dat Provalliance zich hiermee wil onderscheiden op het gebied van service en digitalisatie. “We zijn erg blij dat we de grootste kappersketens van Nederland als klant mogen bedienen “, zegt Daan Koek, oprichter van Aimy. “We zijn continu bezig met het ontwikkelen van onze software. We geloven in software die niet alleen de medewerker ondersteunt, maar ook een hedendaagse klantervaring geeft aan de klanten van de salon.”

Digitalisatie staat voorop

De Provalliance groep wil zich verder ontwikkelen op het gebied van digitalisatie, zo hebben ze nu ook Whatsapp volledig geintegreerd in de keten, en wordt er samengewerkt met innovatieve partners zoals Adyen om salons toegang te geven tot de nieuwste betaaloplossingen. 

Sterke groei

Met het aansluiten van de Provalliance groep weet Aimy een grote stap te maken met het aantal salons dat zij hebben aangesloten. Het bedrijf heeft in iets meer dan 3 jaar tijd meer dan 1.300 salons aangesloten en verwacht aankomend jaar verder door te groeien in Nederland, Belgie, UK en Frankrijk.

Aimy