Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » Run Le Hair Show afl.3: internationale finale Style & Colour Trophy
RunLeHairshow3

Run Le Hair Show afl.3: internationale finale Style & Colour Trophy

De internationale haarstylingwedstrijd van L’Oréal Professionnel Paris is dit keer online te bekijken. Deelnemers uit 9 landen zullen het tegen elkaar opnemen met hun visie op het thema French Balayage.

In het kader van de voortdurende inspanningen om professioneel haartalent internationaal te promoten, organiseert L’Oréal Professionnel Paris zijn legendarische haarwedstrijd voor pro’s, de Style & Colour Trophy, online in 2021. Het evenement zet de professionele haarcommunity in de schijnwerpers en laat haarliefhebbers wereldwijd kennismaken met de meest recente trends en de grootste talenten in de haarindustrie.

De internationale finale van de Style & Colour Trophy zal aan bod komen in een speciale aflevering van Run Le Hair Show, de internationale, onlineserie. De aflevering gaat live op 13 december om 17 uur MET. De derde aflevering draait rond de wedstrijd en zal uitleg geven bij het hoofddoel van de show: enkele van de meest getalenteerde haarstylisten wereldwijd nog meer in de kijker plaatsen.

De Style & Colour Trophy, die in 1954 is gecreëerd, is de langstlopende haarwedstrijd wereldwijd. 2021 zal het jaar zijn waarin ze voor de eerste keer online wordt uitgezonden. Het hoofdthema voor alle deelnemers is de French Balayage. De nationale finales van dit jaar zijn al achter de rug. Er zijn 9 winnaars geselecteerd (uit 4500 deelnemers) uit 9 landen die het in de internationale finale tegen elkaar zullen opnemen — Australië, Canada, Frankrijk, Hongarije, Italië, Japan, Mexico, Rusland en de Verenigde Staten.

In de finale worden de drie beste deelnemers gekozen en de 1ste, 2de en 3de plaats toegekend door een panel van vijf professionele juryleden. Zij zullen commentaar en feedback geven over alle aspecten van vaardigheid, kunstzinnigheid en uitvoering.

Wil je deze aflevering live meekijken? Volg dan het kanaal van het merk via deze link.

RunLeHairshow3