Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » #stayinspired: WE Create
Wella Wecreate

#stayinspired: WE Create

Meer dan 100 landen, 2 educatiekanalen, 4 uur aan inspiratie, 20 headliners en de winnaars van International TrendVision Award 2020: ontdek het op #WeCreateLive. Het global digitale event van Wella Company vindt plaats op 25 april en is gratis toegankelijk voor iedereen, ongeacht het merk waarmee je werkt. 

Op 25 april 2021 organiseert Wella Company haar allereerste virtuele WE Create-evenement, een hulde aan het kappersvak door middel van een bomvolle agenda met shows, seminars en persoonlijke gesprekken met professionals. Bekende namen in de branche zullen deelnemen zoals Romeu Felipe, Patricia Nikole, Renya Xydis, Robert Eaton, Sonya Dove, Darren Ambrose, Zak Mesquit, Rossano Ferretti, Mark Hayes en nog vele anderen.

Het WE Create-evenement is toegankelijk voor beauty professionals over de hele wereld en geeft het publiek de mogelijkheid om de onderwerpen te selecteren die hen het meest interesseren. Twee kanalen met streaming-inhoud worden tegelijkertijd uitgezonden en zullen nog een maand na het live-evenement te bekijken zijn. Op beide kanalen zal een breed scala te zien zijn van creativiteit, inspiratie, zakelijke  en professionele en persoonlijke groei, met topartiesten en experts die hun expertise en kennis zullen delen.

• We Inspire – Op dit kanaal zijn shows van topartiesten van over de hele wereld te zien, met o.a. hoe de shows zijn opgebouwd van concept tot de uiteindelijke realiteit. Hier zullen de winnaars van alle categorieën van de International TrendVision Award worden aangekondigd.

• We Transform – met o.a. live make-overs waarin de kracht van haartransformatie voorop staat, samen met veel inspiratie en ideeën om klanten aan te trekken en te behouden met een geweldig portfolio van looks en aanbevolen services.

Registratie bij WE Create is volledig gratis, voor iedere stylist ongeacht de merken waarmee gewerkt wordt. Online registreren is vanaf nu mogelijk via www.wellawecreate.com of via de link in onze bio op Instagram @wellaprobnl.

Wella Wecreate