Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » #staypositive: Tips van Sally Brooks

#staypositive: Tips van Sally Brooks

Tijdens de eerste lockdown in maart stortte Sally Brooks zich in het keramiek, maar wat doet ze nu om haar gedachten te verzetten? Coiffure vroeg de British Hairdresser of the Year en eigenaar van Brooks & Brooks wat haar positief en creatief houdt tijdens de lockdown in de UK. “Ik ben niet iemand die gewoon kan gaan zitten zonder iets te doen.”

“Ik heb tot nu toe bij elke lockdown geprobeerd om iets nieuws te doen dat me gemotiveerd en creatief houdt. In de eerste lockdown was ik veel aan het pottenbakken en had ik mijn wiel buiten in de tuin staan (samen met een heleboel mannequinhoofden in mijn keuken!). Deze keer ben ik aan het tekenen en schilderen geslagen. Eerlijk gezegd kwam ik nooit verder dan wat gekrabbel, dus het is een uitdaging! Het is duidelijk dat het tijd en discipline kost om een echte artiest te zijn in wat je ook doet, maar voor mij is het briljant om mezelf creatief uit te dagen. Ik ben niet iemand die gewoon kan gaan zitten zonder iets te doen en ik hou van schilderen, het absorbeert tijd en stress.”

Lees het verhaal achter de winnende BHA collectie van Sally Brooks in de nieuwe editie van Coiffure, die half februari verschijnt.