Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » The Best Version of Your Hair
Kerasilk

The Best Version of Your Hair

(Promo) KERASILK is één van de pioniers in het gebruik van zijde in haarverzorging en de combinatie met keratine. Hierdoor behaalde KERASILK zelfs bij de meest weerbarstige haartypes en texturen altijd zijdeachtige resultaten. De vernieuwde formules zijn 100 procent vegan geworden en het meest duurzaam en effectief tot nu toe.

Het hart van elk KERASILK-product is de Silk+ Technology. Hierbij wordt exclusieve Biomimetic Silk gecombineerd met krachtige ingrediënten. De formules zorgen ervoor dat elk product de sterke, mooie resultaten bereikt die je verwacht: gezond uitziend haar met meer veerkracht, elasticiteit, gladheid, zachtheid en glans.

VEGAN
Biomimetic Silk is exclusief ontwikkeld voor KERASILK en is een vegan en duurzaam alternatief voor conventionele zijdeproteïne. De KERASILK-formules met Biomimetic Silk creëren sterk en mooi haar door aminozuren aan de binnen- en buitenkant van het haar aan te vullen. Bij elk gebruik van KERASILK wordt er nieuwe Biomimetic Silk aan het haar toegevoegd, waardoor de structuur van het haar continu wordt verbeterd.

“De reis naar het beste haar ooit kan beginnen” 

SPECIFIEKE BEHOEFTEN
KERASILK gelooft in de kracht van de natuur in combinatie met technologie. Naast Biomimetic Silk zijn doelgerichte en nauwkeurige ingrediënten aan de formules toegevoegd, die specifiek werken op behoeften als hydratatie, kleurbescherming of volume. Elk KERASILK-product is geoptimaliseerd om te voldoen aan specifieke haar- en stylingbehoeften. Het is gemakkelijk en intuïtief te gebruiken voor zowel kappers als consumenten.

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN
Met een merkarchitectuur die eindeloze mogelijkheden aanmoedigt, heeft KERASILK haarverzorgingsregimes gecreëerd die echt individueel zijn. De producten zijn onderverdeeld in vier categorieën:

  • Specialists: vijftien speciale producten voor aanzienlijke optimalisatie en verbetering van het haar.
  • Essentials: tien milde reinigings- en verzorgingsproducten om de beste versie van het haar te creëren.
  • Styling: vijf hoogwaardige styling- en finishingproducten voor het creëren van een duurzame en toch goed aanvoelende stijl.
  • Expert Services: zeer effectieve, toegewijde in-salon services.
KerasilkProducts

Benieuwd naar de vernieuwde KERASILK? Kijk op www.kerasilk.nl

Kerasilk